diumenge, 5 de setembre del 2010

SANTUARI DEL CORREDOR VS VOLTANTS SERRALADA LITORAL

Aquest cap de setmana a estat molt oposat. El principi de la temporada,  l'inici dels entrenos per assolir algun que altre repte important.Dissabte, com últimament estic fent, surto amb el Pasku,  una  ruta ja plantejada dies abans. Sortim de Teià, direcció al Santuari del Corredor. Avui toco pista, km, molts km després d'un estiu  de  relax  i apartat de la btt.  Només sortir, el Pasku ja em comenta que porta uns dies arrastra'n una molèstia al abductors. Però bueno, com un bon betetero, mossega la llengua i tira mts amunt. El camí és fa rapit, i a mes quan ell te un dia de xarrera com aquest. Al arribar al Santuari, miro enrere i veig que no be, espero uns instants imaginant el pitjor. Al cap de uns minuts arriba el Pasku amb cara de dolor, dient que li es impossible continuar i que les forces que li queden les guarda per la tornada. 



 Distància : 72.95 km
 Temps :  5:25 hr
 Ascens + : 1688 m








 Diumenge, a les 8 del matí ja estic de nou a Teià. Aquest cop quedo amb un altre amic, en Najo. Sortim direcció la cornisa, mentres en posem al dia de les vacances, anem decidint quins camins enllaçar amb la ruta d'avui. Fa temps que em volta pel cap una trialera que comença just darrere de la ermita de Sant Mateu. Doncs sense comentar-ho gaire, en dirigim cap allà. Bueno, a estat mes curta del que semblava... però avui era un dia diferent, avui teníem ganes de descobrir coses, doncs el Najo se li acudeix creuar el camí que et porta a la font. després de un parell d'intens, descobrim el bon camí que ens porta a la "V". Allà decideixo anar a buscar la del punts blancs, divertida i tècnica, i a sobre trobem una bona sortida que ens deixa al camí que porta a Sant Salvador. Direcció a la Mútua, uns  metres  abans,  trenquem a la esquerra,  senderillo curt per enllaçar un que el Najo encara no coneixia " la de la moto". Trialera cap avall, fins aprop de Orrius. Ara una pujada dura amb un parell de trams tècnics on ens fa posar el peu a terra. Tornem a Orrius per parar al poble a buscar repostar una mica d'aigua. Pugem cap a Sant Bartomeu, on fins fa poc en van comentar el meus companys Ciclopatas de Premià la existència d'un corriol paral·lel a la pista. un cop a dalt decidim fer una trialera que ens deixa a vaig de Can Maimó, o ens espera una de les pujades més fortes de la etapa. 
Sens fa dura la ruta després de uns dies parats i decidim tirar pel dret per anar a buscar l'ultima trialera del dia, de pujada per variar, mira que es guapa aquesta, comença aprop de " los pilares " i ens deixa aprop de la riera de Vallromanes. Bé, haig de comentar que en una de les baixades, me volgut engrescar  i  m'he estampat contra un arbre, per sort petit, sense conseqüències. En fi, pugem cap al cros i cap a casa que ja ni ha prou.



  

 Distància : 40.54 km
 Temps :  4:14 hr
 Ascens + : 1415 m

1 comentari:

  1. hombre pàjaru!!!Tú també t'has liat amb aixó de Blog???? enhorabona i a veure si ens veiem algún dia d'aquests

    ResponElimina