diumenge, 12 de setembre del 2010

ENCARA FAREM ALGUNA COSA BONA

Diumenge... Sortim de Teià en Najo i Jo  però aquest cop tenim visita. Un amic d'en Najo, en Jordi, decideix a venir una estona amb nosaltres. Se'l veu bon paio i molt ben posat sobre la bici.
Pugem fins a Can Gurgui per agafar  la trialera de la "V" i aquí reenganxem la dels punts blancs. Al arribar a baix decidim pujar pel dret, direcció als Gossos. Tenim el primer error, i és que buscant un corriol ens el trobem tot tapat per arbres caiguts. Que hi farem, volta enrera i cap a baix, a la urbanització Can Nadal i cap amunt. 
Anem a buscar uns corriols magnífics que  és per on passa normalment la Prehistòrica.  Allà ens trobem a uns companys de Premià, els Ciclopatas. Després de fer unes xarrades i menjar una barreta, ens separem, nosaltres anem a la font de Sant Bartomeu. Aquí ens separem d'en Jordi, que amb molta il·lusió ens proposa tornar a sortir junts la setmana que ve, i se'l veu animat per a fer la Selenika. 
En Najo i Jo decidim continuar direcció a la Roca. Disfrotem com a "enanos" per uns corriols. Ara toca pujar fins a la benzinera tancada per una corriol magnific. Agafem Gr, per arribar de nou a Sant Bartomeu. 
Fem  una parada a la font de Sant Mateu per veure una mica d'aigua. Allà recordo una trialera que et deixava  radera  de Can Gurgui. Doncs bé, a estat una mer... regarots, rocs, i molta pedra suelta, que ens ha fet baixar de la bici ua bona estona... en fi, és el que te la btt. 
Tornem  cap a Teià  pel corriol de la Molassa i jo ara a Premià.




 Distància : 56.27 km

 Temps :  5:12 hr
 Ascens + : 1621 m

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada