dilluns, 20 de febrer del 2012

EN COSTELLETES JA ÉS PARE! i CARNVAL A TORELLÓ

Sens dubte la millor noticia de la setmana a estat que en Jordi i l'Ángels ja han tingut el petit, es diu Marc i tot a anat força bé i rapit. Des d'aquí una abraçada ven forta i les meves sinceres felicitacions.

L'altre anècdota a estat la visita que vaig fer amb la familía al carnaval de Torelló. QUINA PASSADA !!! aquesta gent s'ho monten molt bé. Un carnaval que no t'he res que envejar dels mes anomenats de Catalunya. 

Gràcies Cristian per deixar-me aparcar el cotxe al teu garatge, crec que encara estaria donant voltes. Una abraçada company. ... Que dius que fan els de Manlleu?, que cabró, eh? ... heu de veure el quadre que te al seu menjador, Buff!!!




I la setmana?...doncs bé, les hores surten i la intensitat va augmentant.


Dimarts sortida amb Carretera. Avui tocava una mica de potència. 3 series de 10min amb forta cadència. Rodant poc més de 70 rpm i sobre el 85%. Han sortit 46 km amb una mitja de 134ppm.


Dimecres Btt. Sense secrets. Rodar a bon ritme per seguir acumulant. Total uns 29 km a més de 17km/h i mitja de 136ppm.


Dissabte sortida bttera amb el Najo. Tocava tècnica amb corriols, i així a estat. Ha sortit una ruta molt divertida. Corriols rapits, tècnics i punyateros. Hem tocava una cadència àgil però el desnivell picava del dret i a costat un pel més del que tenia que ser. Però a molat molt!!! Més de 3 hores amb un desnivell + de 1500, el pols una mica passadets però bueno, 147 ppm (79%).

Diumenge sortida de grupeta. Ens em ajuntat una colla de 5. Pasku, Marc, Najo, Rob i jo. Només en Rob i jo em fet la ruta proposada d'anar al santuari. Un per què la dona està a punt de parir, i els altres per temes familiars. 
Total que comencem a fotre pals mentres pugem per la cornisa. Pulsacions a tope i només acabem de començar. Uns km més endavant en Pasku en deixa. Es quedarà per la zona. Més tart, en Najo punxa i el líquid no sella. Finalment decideix junt amb el Mar de tornar cap a casa. 
En rob i jo a fer la feina que tocava. 4 horetes a bon ritme, 17,16 km/h de mitja. 68 km i 1800 md+. El pols mig a 77%.

Les dades de la setmana:

Dimarts BC
1:35 acumulació potència muscular
45.70 km // 28.86 km/h // 134 ppm

Dimecres BTT
1:40 acumulació a bon ritme
28.76 km // 17.25 km/h // 136 ppm

Dissabte BTT
3:20 acumulació mitja tècnica corriols
44.79 km // 13.43 km/h // 147 ppm

Diumenge BTT
3:56 fons ritme alegre amb desnivell
67.52 km // 17.16 km/h // 142 ppm


 




 

1 comentari:

  1. jaja, els de Manlleu....ai!!! m'agrada que us agrades el Carnaval!! i ei, no entrenis tant ostia! que costarà seguir-te! a aquest ritme!

    ResponElimina