diumenge, 10 de març del 2013

TRANSMARESME 2013




Una més. Avui 5 INDEPENDENTS ens hem ajuntat a Sant Adria del Besos. La ruta a seguir era linial fins a Santa Susana. Total 84 km i més de 2700m desnivell acumulat.
La sortida com sempre apretant les dents. Bona estira dels grups. Junts amb l.Eloi i en Cristian em anat pasant els primers km. L' Arnau ja estava lluitant per posicions d'altres nivells. 
Pasant per corriols coneguts i pistes tipiques dels nostres entrenos. 
Anava passant els km, en Cristian ja ens deixava una distancia que no retallariem i l'Eloi no estava per gaires coets. Hi és que ahir es va cardar 130 km de road.
Total que faig la ruta a la meva, veient que vaig en tot moment força alt. 
Espero que rodar tnte hores per sobre del 85% serveixi per tenir un punt de sacrifici a mesura que passin els mesos. 
Comentar que els últims km anava resrvant per por de agafar unas rampes de campionat. Hi ja van dos setmanes, aquesta i a la Ports que acabo amb una sensació de que em quedare enremaot de bessons. Hauré de possar remei.
Resumint, de nou satisfet amb el resultat, acostomant el cos a patir pel que vindrà, i amb la sensació de fer bé les coses i anar progressant.
Felicito a l'Arnau pel nivell que demostra any rera any. Al Pasku del A.C.Teià pel carreron. I a la resta  de IBT que compartim tants bins moments.



A falta de classificacions definitives

Arnau Soler 19è, 4:16 min, 
Cristian 45è, 4:38, 
Jordi Alberch  54è 4:46, 
Eloi Sanchez  58è 4:58. 
Jordi Sanchez sense temps encara...600 participants

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada