dilluns, 15 d’octubre del 2012

INDEPENDENTS PER LA SERRALADA MARINA

Fa dies...mesos, que anava insistint a la colla que vinguessin a fer una sortida per la meva zona. 

Es van fer de pregar, però tot i no tenir les millors previsions meteorològiques, divendres 12 van accedir.

Van venir sols 3 IBT, l' Aranua, en Jordi petit (Eloi) i el Presi (Cristian). De la zona, En Jordi i jo. I una especial sorpresa...ens acompanyaria en Jaume Ribosa, no cal dir qui és. Tot un privilegi rodar amb ells.

El traçat feia dies que ja el tenia pel cap. Intentaríem passar pels màxim corriols possibles. Sortien uns 50 km i més de 1800 md +. Casi res, però aquesta gent, tot i que diuen que venen a fer una bunyolada, els i has de donar filet, sinó no s'atipen.



De bon matí, ja sentim el primer ruixat. Encara no havia sortit de casa i ja plovia. Però aquest dia, el temps no seria l'important.

A les 8.30 sortíem de Vilassar de dalt. Pugem per la part seca, un tros de pista... i cap als primers senderillos de pujada. 

Seguidament fem el Vietnam... punts blanc....un tros de pista i de nou corriols fins al gold de Vallromanes.

Tot i saber que estarà una mica enfangat, els faig pujar per la porta verda...Seguim er corriols direcció Sant Bartomeu direcció la trialera de la Oreneta.


Aquí demostren del nivell que estan per sobre de nosaltres...passen els trams més tècnics amb una facilitat envejable. Us felicito!!!

Fem un Stop and GO a la pedra de l'Orente i seguim de nou, direcció a Sant Bartomeu. Creuem la carretera... i ara si...toca un descens ràpid i molt divertit direcció la Roca del Vallès.


 Me'l conec força bé i dono tot el que tinc i més...l'Arnau em segueix com un boig i em fa posar les piles en un moment...

Després de força estona amunt i avall, en Jordi S. i en Jaume ens han de deixar.

Nosaltres fem algun corriol més direcció Orrius. Les forces ja hem fallen i a l'última pujada els i cometo de retallar corriols i anar directes cap l'última baixada. La Granota i els Cactus.

Finalment i comentant la jugada, en parem a fer un entrepà a Cal Lluís.

Espero que hagueu disfrutat de la meva zona i que torneu aviat

Fins aviat cracks!!!





1 comentari: