diumenge, 28 de novembre del 2010

LA PREHISTÓRICA 2010

21 de Novembre. Un any més vaig a aquesta mítica cursa de la Roca del Vallés.  
Quedem a les 7 del matí amb  tres  membres dels Piules i  jo.  A la Roca he quedat amb el Najo, ell encara no tenia dorsal i vol anar dels primers per veure si te sort i queda algun.
Quina  és la sorpresa,  doncs que un cop allà,  la gent que no  ha pagat  per anticipat, és a dir, no és preferent, aconsegueix els dorsals amb una rapides mai vist, en canvi la gent que fa dies que hem pagat per Internet, ens fan fer una cua de collons, fins tal punt que la sortida s'ha de retresar. 
Un cop obtenim el dorsal , correns cap el cotxe, ens hem de canviar, muntar la bici i corra de nou cap el punt de sortida, on en un principi creia que ja seriem dels últims. Faig tot el possible per posar-me dels primers ja que amb tanta gent, en els primers corriols, és poden formar uns taps que ni ho explico. Uns minuts més tart del previst, donen el tret de sortida. Apreto ven fort i hem poso en el grup dels primers, el ritme és molt alt i dubto que el pugui aguantar molta estona però el circuit no és molt complicat, no hi han pujades molt fortes. Al creuar Santa Agnès de Malanyanes, comensa una pista que és pot fer a molt bon ritme. No he perdut moltes posicions, però tampoc en guanyo, tinc gent aprop, però si apreto, després hem pot pasar factura. Els que van davant estan a un altre nivell que el meu, aixì que aguanto les pulsacions i no baixo el ritme. 
Fins el km15 no comencen els primers corriols, pel meu gust no gaires, però esperem que aviat arribi algu millor. Arribem a Sant Bartomeu i comença lo bo. Ara toca baixar, em fet més de la mitat de la cursa i tot és pista, aquets any no m'agrada gens, però amb la baixada que bé, enllaçant la rutes dels dòlmens, la Pedra de la Oreneta,  tota la baixada de tubogans, trams tècnics però que és fan amb facilitat i amb molta velocitat, fan que arribi al final de la cursa amb  una altre cara. 
Han sigut 38 km, dels quals 20 han estat per pista. Entenc que vulguin estirar tota la cantitat de bikers que hi havien a la sortida, però crec que no fan falta tans km per aconseguir-ho. En edicions anteriors hi habian molt més corriols, però la meitat final de la cursa ha esta impressionant. 





He arribat amb 1.54h posició 16 amb una mitja de casi 20 km/h




Resum:       
                                                        
 1.54 h                19.8 km/h                38 km                855 +                168 RC

2 comentaris:

  1. el proper any vens ala DIFERENT; que queia el amtix dia, alla si hi havien corriols, gairebe 70 kms de corriols! , felicitats pel 16 lloc!

    ResponElimina
  2. moltes gràcies... La Diferent, no se,ja vaig llegir la vostre crònica i la de la Noe, quin fred! bueno, no la descarto

    ResponElimina