dilluns, 31 de gener del 2011

2an SETMANA D'ENTRENOS

Diumenge 23.
Doncs si, poso segona per què la primera, sense volguer la cosa, no la vaig poder acabar. Que per què? doncs per una gastroenteritis de collons.

Dilluns i dimecres passat una horeta de Spinning al 60 - 70%. Imagineu que significa això... posat redera la classe, només escolta la música sense ni tant sols fer l'intent de apretar perquè la cançó aquesta és molt guapa, ni per què el de davant et mira com dient... avui estas fos!

Dijous i divendres bé el tema de les cagarretes dels ous...

Dissabte, tot decidit, quedo amb en Pasku per fer poc més d'una hora pel passeig marítim. Rodar a aquestes intensitats tant baixes, o agafes la de carretera, que no és el meu cas, o et busques trams llargs i plans... i que millor que el passeig. Aixó si... haig de dir que eren les 7 del matí quan sortiem de casa amb les llums i tot. Un fred de cal deu, però que hi farem... aixó és aixì de dur, i si vols fer una mica de família, has de fer aquests horaris.
Afegir que no duia barretes, només un paquet de clinex per si...

Diumenge, sant tornemi... impossible sortir ni una hora

Diumenge 30.Setmana completa.
Dilluns dimecres i divendres hora i quart spinning al 60-70%. Seguim fent fondo. La gent ens segueix mirant sense entendre quelcom.


Diumenge sortida amb la colla. 
Sortida light fins a canoves. De fet, per demostrar que això va en serio, a poc menys de 3km de canoves, i degut a que les hores poden començar a exedir del que mana, decidim retornar cap a casa i no exedir de 4h.


Resum:       
                                                        
 4.25 h            15.3 km/h                63 km                1576 +      70%RC 

2 comentaris: