dilluns, 3 de gener del 2011

HAURÍEM DE COMENÇAR A BUSCAR ALTERNATIVES

2 de Gener. Diumenge. Primera sortida de l'any. Com últimament és habitual , planegem l'entreno per pista per fer el màxims km.
Avui ens ajuntem en Rob, en Jordi Piules i jo. Més tard hem quedat al Santuari amb el Pasku.
Santuari? Si!!! de nou anem al Santuari. Però aquest cop proposo baixar a Vallgorguina. Això farà  augmentar amb km i sobre tot amb desnivell.
A les 8 sortim de Vilassar direcció a Cabrils. Pugem fins la Mútua per l'interior. 
Ara cap a Argentona. Un parell de "senderillos" fins a la gossera. 
Pujada a Sant Carles. Creuem la carretera de Llinars, on per més vegades que ho fagi, no se si per què encara estic fred o que (km 20), em fa posar-me a més de 170 p.m.
Passem per davant de Can Bordoi. Davant ens queden 7km i 300 metres de desnivell fins al Santuari. Anem fent a bon ritme en plan pelotón. En Jordi Piules és desenganxa, i en Rob i jo seguim sense dir paraula. És com una lluita personal. Els dos estem bé i les cames responen. Em passa, el passo, adelantem bikers que ens miren com si fugíssim d'algú. Poc a poc baix posant-me per davant d'en Rob sense treure-li gaire diferencia. Arribem al Santuari amb al cor a la mà, He pujat entre el 85 - 90% de max. I només portem 30 km.
Fem una barreta i esperem que arribi en Jordi. Mentres arriba en Pasku, que ha tingut que sortir més tard, aprofitem i baixem a Vallgorguina.  És una baixada tonta, ja que després hem de  tornar a pujar pel mateix lloc.  Però  davant tenim  menys  de  7km  i més de 400 +.  
Aquest  cop. És en Jordi qui m'acompanya a bon ritme. Casi a dalt ens trobem amb el Pasku. Salutacions, barreta i baixada per la Creu de Rupit, Can Bruguera, Argentona. 
Estem al camí del Bell Racó. Entrem a Orrius. Barreta, i a fer la última pujada del dia. 
Parem a la Creu de Can Boquet on ens despedim d'en Pasku. Ara a casa que ja és tard.


Resum:       
                                                        
 5.10 h                16.2 km/h                83.50 km                2332 +                141 RC





2 comentaris:

  1. veig que per aqui començen molt fort l´any, teniu cuatre camins d´alternativa per anar fins vallgorgina i alguna trialera...l´eu d´escurçar...

    ResponElimina
  2. Ei, hola company. Bony any!!!
    no tindràs pas el track?

    ResponElimina