diumenge, 19 de desembre del 2010

DRAGON KHAN

Diumenge 19. Avui, el temps i el refredat d'en Jordi Piules, ens han marcat una mica la ruta.
Tot comence com cada diumenge.  Despertador  a les  7 .15,  esmorzar,  mirar el temps... merda!...plou?
Truco a en Jordi i en Rob. 
-Ei! Està  plovent, que fem?. Dic jo. 
Segons el meteocat sembla que els núvols marxen. Esperem una estona i ens truquem més tart?
- D'acord, exclama en Jordi.
A les 8.30 sembla que ja no plou. Els torno a trocar i quedem. Ens reunim amb en Jordi a Vilassar casi a les 9h.  Tenim una hora menys i crec que no donara temps a fer tota la ruta. És molt corriolera i a més amb trams nous i seguits per un track, aixi que la mitja de velocitat estarà per sota l' habitual. 
Anem direcció a Cabrils. Ens acompanya una pluja fina i una temperatura de uns 7º. En Jordi Piules està molt tapat. Porta dies refredat i no te una bona respiració. Això li causarà molesties durant tot el recorregut.
Un cop arribat a dalt la Mútua, girem a la dreta direcció Argentona. Comencem uns corriols de baixada, tret de la Burriac Xtrem, però a l' inrevers. Està tot molt mullat i s'ha d'anar amb conta. 
Fem un bucle per la Font del Castanyer d'en Cabot, Font del Roure, Font d'en Quico i cap a Argentona. 
Creuem la C-60. Pugem fins a Sant Carles. Un tros de pista. Unes rampes del 15% i comence amb la muntanya Russa.
Ens trobem a les portes de l'anomenat Dragon Khan. És una zona on cada vegada que i passo m'agrada més. Té tota una serie de corriol impressionants. Uns de traçada ràpida. Uns més tècnics. Uns amb pedres i uns altres amb molt arbres. 
Doncs bé. Com que tenia varios tracks de tantes vegades que hi he passat. He intentat fer una fusió on recollís un seguit de puja i baixa.  La veritat és que ha estat immillorable. 
Hem anat a parar a Can Bordoi. Barreta i seguim. - En Jordi treu mocs per tot arreu i va deixant "el rastro"... - Anem fins a la Torre del Moro per unes trialeres de pujada molt tècniques,  i això ha fet  que en Jordi acabes amb totes les forces. 
Reunió...  Decidim tornar cap a casa.  Però no sense fer abans els corriols que rodegen Sant Carles fins al "Jabalí de Oro". Creuem carretera. Agafem Gr-92. Sant Bartomeu. Dolmen. Corriol fins a Vilassar i fins un altre.


 
Resum:       
                                                        
 4.15 h                13.1 km/h                55.70 km                1600 +                140 RC


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada