dijous, 15 de març del 2012

Primer repte... serà lúltim?

És curiós, quan més ganes tens de fer les coses més complicacions et surten. 
Fa dies que no passava pel blog, i és que les coses s'han complicat una mica.
La crisis afecta a tothom, i els que encara mantenim feina també. 
La cosa és que en breu, començaré en una nova obra. Pinta bé oi, doncs potser no tant. I és que els dos primers mesos, (Abril, Maig i algo de Juny) m'han proposat de fer torns a 12 hores, primer de dia després de nit. Set dies seguits descansant els 3 o 4 següents. 
Les coses no estan com per deixar feines, però el preu ha estat elevat. Són els mesos d'entreno amb més intensitat d'hores. Els cap se setmanes on tenia la X marcada. Segur que em perdo les primeres 3 hores de Teià, que em feia molta il·lusió ja que és el meu poble de tota la vida. Després Remences, primera prova de Carretera que volia assistir, a més la inscripció ja esta pagada. En Btt, els grans reptes d'aquest anys era Tracks i Terra de Maquis. Aquest últim, potser pels pels la podré fer, la inscripció ja està feta, i m'han posat totes les facilitats per si finalment no i puc anar. Esperem que no, però també preocupa l'estat en que podré arribar. Costarà de trobar hores d'entreno...

Tot i així, les hores van sortint. No us penseu que deixo de fer el que més m'agrada. Només són dos mesos i després em diuen que la feina seguirà com sempre. I ara per ara, és el que més importa.

Aquesta setmana estranem dorsal. La Transmaresme de Tomàs Domingo. 80 km amb 2800 md+. A veure com va. Som tota una colla que hi anem i els pals estaran assegurats. Inclús en Cristian de Torelló, també vindrà, llàstima que sigui el únic dels Independents.

Com a gratificació de tantes hores que faré a la feina. Aquesta setmana i les dues següents, tinc vacances. Així que aquesta setmana cargadeta d'hores sobre la bici. Esperó que funcioni de cara al cap de setmana.


1 comentari:

  1. Hi, Nice post. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back.

    Thanks!

    Mandie Hayes
    mandie.hayes10@gmail.com

    ResponElimina