dilluns, 14 de novembre del 2011

MONTNEGRE 2011 - BTT EN ESTAT PUR

Doncs així a estat, per fi!!!. Un gran dia de BTT.

Després de l'Open d'Arenys i de la Teialada, que no vaig anar per les condicions atmosfèriques adverses, tenia un mal gust de boca, o de cames... 
En Jordi i jo ens vem dirigir, per primera vegada, a una cursa organitzada pel C.C. Sant Celoni. La zona pel Montnegre i Olzinelles no la teníem gaire coneguda, i aquesta era una bona excusa per anar a fer un tom.

Arribàvem a Sant Celoni cap a les 8, amb una pluja intensa.  Segons els entesos, no hauria de ploure, i si ho feia, seria un plugim. Doncs com no, tot el contrari. Des de les 8 fins a les 12, que va ser quant vem marxar, l'anomenat (per alguns) plugim, xàfec per la majoria, ens va volguer acompanyar durant casi 3 hores. Ja us podeu imaginar el fangar que això va ocasionar.

Tots sortíem nets i polits, molts amb impermeable. A tot drap fem uns tram per dintre el poble, lateral de l'autopista i cap amunt. El grup ja està trencat, vaig dels 20 primers, en Jordi el tinc a prop. Al km 6, primera rampa dura i la primera xuclada de cadena. Em passen uns quants però no gaires. Un d'ells en Jordi, que avui el veig més fi que altres vegades i amb ganes de fer un bon resultat.

Uns km més de pujada i entrem  per uns corriols no molt tècnics però si molt ràpids. El fang és present en tot el recorregut però només em treu de les meves caselles en les rampes que on volia utilitzar el plat petit. A la tercera xupada paro i poso oli a la cadena. Em tornen a passar uns quants i el Jordi del deixo de veure.
Arribem al segon avituallament on la organització a preparat un bucle molt divertit, segur que aquí, i amb la que estava caient, més d'unt haurà fet la jugada i tirar pel dret.  Abans de finalitzar aquest tram, ja m'acosto a en Jordi, vaig adelantant com puc,  m'estic fonent mica en mica, ja que fa estona que he desistit en pujar amb plat petit, amb la qual cosa que a les rampes m'haig de posar de peu sobre la bici i pujar al tam tam. En un final de pujada em diuent que vaig el 21, no m'ho creia, em dona moral, volia apretar però quedaven 20 km i no s'havia com acabaria. En Jordi ja no el tornaria a veure fins a meta. I és que començava una zona de baixada força perillosa degut a la gran quantitat de fang, era molt difícil controlar la bici, els frens casi no feien la seva funció i vista era deficient degut a la quantitat de sorra que i teníem.
L'últim tram a estat espectacular. La zona tupida per arbres, el terra ple de fulles sense veure la traça bona, bassals per donar i vendre on ja no importava si l'esquivava o no.

Ja al final, amb ganes d'arribar, em diuen dos de l'organització que tiri recte, que ja estic al final, despistat però em donc conta que he arribat a una mena de naus industrial sense sortida, se que només haig de creuar la carretera, però jo i uns mes que els hi ha passat el mateix, perdem uns minuts trobant el bon camí. El trobem uns metres més enrere amb la qual cosa un parell més arriben abans que jo.

Un cop a l'arc d'arribada, veig que no hi ha crono, potser per causes de l'aiguat. Arribo amb 2.38 i crec que entre els 30 primers, en Jordi amb millor temps deu haver arribat entre els 20-25.

Els dos estem molt contents però amb ganes de marxar, ja que estem xops i el fred, que per sort no era molt, és comença a apoderar del nostre cos.

No us vull ni explicar la cara que va fer la Montse (la meva dona) quant va veure que tenir fang fins i tot a la badana del culot.

Felicitats a l'organització per tot en general, tornarem un altre any. I si plou... doncs també.


Les dades: 
http://connect.garmin.com/activity/128677116

2 comentaris:

  1. poblemes amb la cadena van tindre tots, volia parlar amb tu pero cla en mig d´una cursa no es el moment i a l´arribada no et vaig veure mes, tambe van coincidir en la MUNBIKES i ala teialada tampoc vaig anar pel temps, avera si poden coincidir el proper diuenge en L´orrirnca

    p.d. estas fort puta!!!!

    ResponElimina