dilluns, 24 d’octubre del 2011

DRAGON KHAN I MÉS CORRIOLS

Aquest cop toca sortir dissabte, per diumnege donen pluges. En Jordi i jo sortim de Premià direcció Teià a buscar el Pasku que ens acompanyarà durant una estona.

Pugem per la Riera de Teià fent xerrada. Seguim per la cornisa i abans del primer corriol, el Pasku ens abandona.

El primer és força distret i ràpit. Ens porta fins a la fista que puja a la Mútua on agafem el següent. Aprop d'Orrius seguim cap aball a buscra un de la orrienca que ens deixa a Clarà.

Allà pujada per rampes dures fins a Orrius de nou. Corriol guapo fins al cami del Bell Recó i pujada cap al "jabalí de Oro".

Ara arriba, per mi, el més bo de la ruta. Un seguit de corriols fins a creuar la carretera de la Breinco. Una mica de pista que aprofitem per menjar una barreta. 

Passat St. Esteve del Coll girem a la dreta per pujar un llarg corriol fins a la Torrassa. La curiositat d'aquest corriol és que vas creuant amb les trialeres del descens de Llinars.

Un cop a la Torra del Moro, em duc una sorpresa quan ens trovem tallat el següent corriol que ens portava fins a Can Bordoi i d'aqui enllaçavem al el Dragon Khan.

En fi, de la Torra cami fins a l'entrada del Dragon Khan. Només començar, en Jordi, cau tontament i es clava una branca al seu expectacular culot Assos. - Segur que li fot més que la rascada de 10cm a la cama - .

Gas fins a Dosrius, que guapo que és aquesta baixada tot i que el terreny segueix en un estat lamentable.

Un cop a Dosrius, omplim bidons i seguim un tram per pista, pujades i baixades, fins a una altre zona "oasis" on iniciem un corriol també força divertit.

Ara estem a Argentona, pugem per la gossera però per un tram que puja fins dalt, on hi ha una senyera enorme. Allà comença un tram guapissim, passem aprop de la font d'en Quico, i per davant la font del castanyer, on comença una pujada tècnica on en el primer tram em de fer a peu i la resta es pot fer apretant una mica les dents. 
Un cop a dalt, recuperem aire i anem per pista fins a l'entrada dels camins que porten a Burriac. Allà enfilem l'últim corriol fins a Cabrils. Carretera i cap a casa.

Guapa la ruta d'avui tot i que part del primer tram el podiem haver estalviat, hi habia molta distancia entre corriols i a més eren més curts del que recordava. 

Ja trovarem la perfecta ruta corriolera.

Les dades:

http://connect.garmin.com/activity/123760645#

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada