dilluns, 25 d’abril de 2011

HEM SALVAT LA SETMANA?

Això és el que em pregunto. Sembla mentira que tenint tants dies de festa no els poguem aprofita com més un ho desitja o per que no, ho necessita.

Amb la sortida de dijous, amb els de Torelló, no en vaig tenir prou. Tenia que ser el dia fort de la setmana però el maleit temps ho va espatllar.

Tot estava en mans del diumenge.  Esperàvem que el dia  aguantes, i així ho va fer.

Vam quedar en Rob, en Pasku i un servidor. 

Seguim amb les mateixes sortides, aumentant en hores i en km. 

Com no, cap al corredor, pujant per Can Bruguera. Travessem Vallgorguina i cap a Olzinelles. Volem intentar enllaçar camins per quant d'aquí poc comencin a augmentar les hores i tinguem que anar fins el Montseny (Turo de l'Home). Però aquest no és el millor. De baixada a Olzinelles bé, tot pista. Però d'Olzinelles a Sant Celoni, una carretera asfaltada, això si, amb un entorn magnific, però asfalt, i no interessa o bé, no ens agrada gens.

Arribat a  Sant  Celoni,  amb 42 km i 1200 de desnivell, venen  les queixes.  De tots, jo també.  Molts km  i poc desnivell.

Però de tornada és va poder anant arreglant el tema. Tornem per on em vingut. Vallgorguina. Santuari, algun corriol pel Gr, Benzinera tancada i cap a Orrius de baixada a buscar el camí del Bell Racó. 

Anem  per la Cornisa, cap a Teià, però per augmentar els desnivell, baixem per Can Gurgui a Vallromanes i fem la última pujada.

Finalmet  i per poc, arribem a Teià amb  casi 3000 de desnivell. Crec que no està malament.

La setmana que bé ens espera una volta pel Montseny, Pla de la Calma i un Turó. Crec que seran uns 100 km i més de 3000. Ja explicaré quant em recuperi. Aixi si que serà dur.

Resum:

6.25 h          16.9 km/h          108 km          2870 +        141 ppm

1 comentari:

  1. sera just, però estarà salvada Jordi! anar sumant per la Pedals! mica en mica!

    ResponElimina