diumenge, 28 de novembre del 2010

THE PUPES DAY

Que quedi ben clar des de un principi que no intento enfotrem de tu, però crec que avui sens dubte ha estat el teu dia, i aquesta crònica et va dedicada.
Diumenge 8  del matí, quedem  en Rob, en Jordi Pupitas i jo, al poli de Premià de Mar. Quan jo arribo, en Rob ja hi és, esperem 5 minuts i apareix en Pupis amb una cara no gaire per anar amb bici. Ens comenta que ahir es va comprar uns pantalons nous, $$$$, i que aquest matí la dona li diu. Penses sortir així?que vols dir?diu ell, Doncs que tens un forat al cul i no és el de sempre. 
Amb filosofia en  Pupis  es canvia ràpid per no fer tart, però... ostres, la roda està punxada, no ho entenc si només hi porto 15 parxes, la canvia i surt de casa pensant que si punxa, els seus companys ja li deixaran una.
Comencem la ruta cap a Teià,  volem anar a fer les trialeres de fa uns dies aprop de la Font de Mercè. Passem la zona d'Alella, anem per pista del Gr. En el km10 comença el primer corriol, anem ràpit, estem disfrutant i nomes acabem de començar. Però l'enllaç del primer corriol amb el següent, sobre el km12, en una pista molt pedregosa i amb una pendent de més del 10%, en Pupis, baixant a tot gas, es fot una nata de cal Deu, fa una tombarella, és rossega una mica pel terra, i quant semblava que ja paraba, torna a agafar velocitat i sense que se li puguin desenganxar les cales, torna a fer una altre voltareta ell i la bici. Per sort no és res greu, varies contusions per tot el cos i un fort cop a la esquena.  
Tornem a la marxa passat uns minuts, però aquest cop en Pupis ja no vol corre tant. 
Després de més corriols i pujades de més del 20%, arribem a Vallromanes. Mentres fem una barreta en Pupis és dona conta de que ha punxat i ha de canviar la camara.  En rob li deixa una,  treu les eines, i ... ostres,  he trencat el mobil! diu en Pupis, degut a la caiguda d'abans.
En un atac de rabia ens comenta que ens abandona que ja en te prou, però no se com el combensem i seguieix.
Anem direcció al corriol de la Roca Foradada, comencem a tot gas i ens en mica en mica ens separem d'en Jordi, en mig del corriol, en Rob i jo parem i el truquem sense resposta. Al cap de uns minuts arriba amb cara de cromo i ens diu que s'ha tornat a fotre una nata, que la roda del davant no se que, que no és el seu dia, que tot és una merda i que se'n vol anar. 
Jo l'enredo per seguir, que volem anar a fer la baixada de la cursa de la setmana passada, La Prehistòrica. 
Fem una mica de pista per petar la xerrada. Un cop a Sant Bartomeu, creuem la carretera i comencem a baixar a tope, és un no parar, vaig recordant les trasades de la setmana passada intentar millorar-ho. Al arribar casi a la Roca, en Rob i jo ens parem, ens Jordi no ve, que estrany...passen uns minuts i sona el telèfon. Ei! on sou?, crec que m'he perdut! estic baixant per un lloc molt empedregat i no el recordo de haver-ho fet la setmana passada! diu en Pupis amb un to de...això no hem pot passar tot en un dia!!! Li dono unes indicacions i ens trobem. 
Estem al km35, ara hem de pujar per l'altre basant, per anar per corriols fins al "Jabali de Oro". Fem un tram del Gr, Sant Bartomeu, Mútua, i baixada per corriol cap a Cabrils.
Tot i el mal dia que ha passat, en Jordi ens despedeix amb un sonriure de orella a orella. I és que és un gran persona, collonut i de vegades desafortunat.
Des de aquí et vull dir que estic  encantat de haver-t'ha conegut,  i de poder compartir amb tu aquesta afició que tant ens agrada i que casi sempre ens resulta molt gratificant.


Resum:       
                                                        
 4.03h rodades                14.8 km/h                59.77km                1700 +                144 RC
 5.30h total 

3 comentaris:

  1. No si jo també t'estimu marica.
    Tot això em va passar? Ja dona temps en un sol dia? Doncs si que dona temps, si!!! I encara més: en arribar a casa el contakilometres no funcionava (avui sembla que ja funciona) i a la nit se'm va espatllar la impressora (aquesta si que em sembla que s'ha mort del tot). Joder quin dia!
    Ens viem Diumenge

    Pupita's George

    ResponElimina
  2. disfruteu de la btt...pero sense fotre mal..en la crinica de la teielada te fet un comentari..

    ResponElimina
  3. jejej, histories d'aquelles que fan distret el mati ehh!!

    ResponElimina