dijous, 16 de maig del 2013

TERRA DE REMENCES 2013

Gran èxit d'Independents en la XVI edició.
A vent mati arribem a St, Esteve d'en Bas. Casi diria que a la mateixa hora  que l'any passat amb la diferència que aquest ja sembla que tothom de moltes ganes i ja estan preparats.
Amb els nervis de cursa localitzem al grup i en posem al costat seu.


 La sortida com sempre apoteòsica. Fins a Olot es corra que dona gust. Amb el risc que suposa anar tanta i tanta gent junta. Aquest cop però, aprenent en els últims anys, no vado, i posant a costat i costat arribem tots plegats al pilot del davant.

Passats uns km arribem al primer port, Capsacosta. No és molt dur però amb el ritme que portem el fem amb un vist i no vist. 

Tinc la majoria dels company davant i altres redera, un d'ells en Jordi que s'ha quedat un pel.
Coincideixo amb en Xevi i junts arribem al tall de trànsit que ens tenien avisats. 

Tots passem sense problemes. I és que el grup capdavanter és enorme. Crec que la gent cada vegada està més i més preparada i ja no són 4 els qui aguanten un fort ritme de cursa.

Segon port, Cannes. Aquest ja és un pel més dur. El grup ja es va estirant. Intento seguir roda d'en Roger, però marxa un tros endavant. Comparteixo una estona amb en Comelles però el passo. 

Toca baixar, i aqui si que perdo el ritme. És la pega que tinc. Pujo molt bé però a les baixades caqueta fresca!!! Em passa en COmelles i tot un grapat. Les velocitats que baixa la gent sont d'alt risc per mi.

Un cop abaix, estic só com un mussol. Queden forces km de pla abans no encarem Bracons. Passem Olot i segueixo al meu ritme. Veig uns grup que em segueix pel radera, força gran, però triguen en agafar-me i haig d'afluixat un xic. 

M'agafent casi al desvio de la curta i ademes, coincients del que bé, ningú es posa a tirar. Estic bé i vaig cap al 3 i gran port del dia.

Coll de Bracons. Aquí torno a agafar en Comelles que ja no el veure fins l'arribada. Vaig passant un i un altre, tots anem fent com puguem. I a mi les pujades s'em donen bé. Amés amb al·licient que hi ha públic, penso que m'han vingut a veure a mi,,,jaja.. i això em fa tirar i tirar. Els últims 3km són la bomba, fortes pendents, corves revirades, i la gent volguent veure la cara de patiment d'uns i altres.
Un cop coronar. Companyes i companys Indenpendents, tots criden i animen. Omplo bidó i cap avall. Aquí un pel més rapit i aguanto un grup de 4. 

Passem per Torelló direcció Manlleu. En el pla ens hem ajuntat uns quants però el ritme que portem és un pel baix pel meu estat i tirem de grup 3 o 4...els altres ja vindran ja quan pugem per l'Esquirol.

Dit i fet, la pujada de Manlleu al Coll de Condreu, se'm fa un pel llarga i dura. Vaig fent però mica en mica m'amago dintre el grup. En alguns rams veig que quedo radera, i en d'altre torno a portar la iniciativa...anem tivant uns als altres veient que les forces estan a punt d'acabar.

Vaig mirant el Crono i flipo amb l'hora. L'any passat vaig fer 5.30 i casi només queda la baixada i vaig per menys de 5. Per sort, just al coronar, un cotxe de la Organització és posa davant. Això indica que tenim via lliure.

Aquest cop si!!! ho donc tot el que sé baixant. Dreta i esquerra, no penso en cotxes i en caigudes. Gas i gas. Arribo a la última recta...

Agafo 2 o 3 i els passo a 50km/h. Vaig dret, com si d'un sprint es tractes. Però només compateixo amb mi mateix.

YEEEEAH!!!!! 5.14h   33.41 de promig 135 de 2007 participant

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada