diumenge, 5 de juny del 2011

LES 4 COPES

Estem a diumenge, i ja porto unes hores despert... Estic a l'ordinador mirant el radar del Meteocat però no hi ha treva. Avui crec que no hi haurà sortida. Tenin en compte que aquesta setmana només he fet dues hores, que estem a un finde de la TransCatalunya i a 18 dies de la Pedals, doncs home, que voleu que us digui, que ja tinc la mosca al nas...

Per altre banda, la setmana passada, vam fer una gran ruta pel Montseny. Tenia que ser la última sortida de les fortes, i aixi ho va ser. Es tractava de fer 4 ports de uns 900 md+ cada un amb uns 120 km.

Aquest cop només érem en Jordi i Jo. Vam agafar el cotxe fins a Canoves. A les 8 menys poc enfilavem per primera vegada cap al Pla de la Calma. A bon ritme però sense anar ofegats arribavem dalt del primer port amb 1:13 min. Van sortir 12.60 km a una mitja de poc més de 10 km/h. Ja teniem els primers 912 md+ al sac d'una tirada.

Vaigem cap a Aiguafreda on iniciem el segon port del dia. De nou direcció al Pla. Després de 1:10 min ja som a dalt. Amb una mitja de 11.3 km/h fem els 13.20 km i 780 md+.

Agafem una pista que comença al Bar de Collformic. Poc abans de les 12, arribem al Montseny, on carreguem aigua abans d'iniciar el port més llarg, amb rampes més dures, però a la vegada el més... com diria el nostre amic Rob... "que bonito...". 

És un port de 1125 md+ fins a Santa Fé. Però està dividit en dos trams. Els primers, els mes durs (amb rampes del 25%), són uns 700 md+ i els fem amb 1:15 min. Després ve un puja i baixa amb l'últim tram de fàcil fer fins a Santa Fé.

Aquí dinem, mentres compartim terrassa amb muntanyistes que estan fent la Travessa del Montseny, una animalada de 40 km i més de 5000 md+ on han de pujar el Pla, Matagalls, Sant Marçal, Turó...puffff
Acabat de dinar, tornem al Montseny per carretera per retallar temps. En un parell de pujades començo a notar que les cames estan buides, no tenen forces i no em responen, penso que és per la paradeta de més d'una hora que ens han tingut esperant per dinar...

Iniciem el quart i últim port. De nou direcció al Pla. Aquest últim, a priori, era el més còmoda, amb una mitja del 7% és podria fer amb plat mitjà. Doncs bé, com ja he dit abans les cames no donaven el que necessitava, crec que nom m'havia alimentat bé durant la ruta i ara em passava factura. Les pulsacions no pujaven i jo tampoc. Anava a una mitja de cargol. A poc a poc se que arribaria a dalt però no m'agradava aquella sensació de buidor a falta de poc dies pel final.

En fi, després de fer esperar al Jordi més de 10 min, arribo a dalt el Pla per tercera vegada amb 1:18 min, amb una mitja de 7.5 km/h i un desnivell de 850+.

Arribem a Cànoves amb 8:30 min, 122 km, 4080 md+, 14.2 km/h i 141 ppm

1 comentari:

  1. La feina ja esta feta Jordi. not'atavalis i surt a entrenar el que el cap et demani, que a de vegadees fa falta una sortida nomes per calmar les ansies! Per cert, Nou fitxatge Independent! MOLA! jejeje

    ResponElimina