dilluns, 1 de novembre del 2010

DE VEGADES, SI ET DEIXES PORTAR, DESCOBREIX GRANS LLOCS

Dilluns, dia festiu.  Doncs si, s'ha d'aprofitar  per fer una sortida. I quina sortida.  Avui he quedat de nou amb el Jordi, dels Piules, però aquesta vegada no anem sols, ens acompanya en Rob, amic d'en Jordi i membre també dels Piules. 
Comencem... Anem cap a la Creu de Can Boquet per diferents corriols on comencem a escalfar les cames. Entrem per el "Vietnam" enllacem per la "V". Can Gurgui i Ovni. De moment això s'esta animat però el millor estar per venir. Arribem al 4 camins, corriol i pista. Creuem la carretera de font de Cera. Anem fent un bon tros per pista (Gr-92). Començo a dubtar si això de  deixar-me guiar  em portarà  a bon lloc, que equivocat que estava... 
Estem per Martorelles, un bosc que no hi havia passat mai però que de segur que no serà l'últim. agafem un seguit de 3 corriol, tupits, verds, ràpids, tècnics, uf... quin orgasme...
Arribem a la pista i haig de parar per felicitar a aquest parell de bikers que m'acaven de fer sentir com mai. 
Passem per la font de la Mercè, rampot i cap amunt. Passat la font de Can Gurri, entrem a la esquerr per un altre corriol inacabable que ens portarà fins a Can Corbera. Parem a fer una barreta a Vallromanes. Per dins del poble, busquem la pista que ens portarà, desprès de unes fortes pujades, als corriols que hi han aprop de la Roca Foradada. Anem fent fins a la pista del pitch&putt. Estem a Can Nadal. Anem fisn a la trialera de pujada, anomenada "la de la puerta verde". Quin fart de patir... estem a la pista de nou, corriol d'enllaç pista de Cèllecs.  
Entrem a l'esquerra, per un corriol típic de totes les curse dels volants. A tot drap i cap a baix. Passem per la pedra de la Oreneta, on fem el corriol de pujada... Puff, sempre l'havia fet de baixada i ara se perquè. Es pot fer casi tot menys en un parell de trams, on possem peu a terra i tirem de la bici. Passem per la zona dels dòlmens, el camí empedrat, Sant Bartomeu. Barreta i seguim... Fem un petit corriol del Gr-92, creuem pista i baixada a Orrius. Carreguem aigua, i de nou amunt per la pista que va a la Mútua. Com que no en tenim prou, fem les últimes baixades per corriols a tot gas fins a Cabrils, on agafem aire per arribar a casa. Això si, abans en Jordi, ha de canviar la seva super lleugera càmara que li dura dos telediaris.

 

Resum:       
                                                        
 4.51 h                13.2 km/h                64.18 km                2110 +                135 RC 




5 comentaris:

  1. Que buena pinta tiene esa ruta. La rampa de la font de la Merce la recuerdo con dolor, jeje, 34% tiene en su maxima inclinacion.
    No tendras el track de esa ruta? Algun finde me gustaria hacerla.

    ResponElimina
  2. Si tengo tiempo lo pongo esta noche.

    ResponElimina
  3. Noe, ya tienes el track. Se puede llegar a enlazar con mas senderos, però bueno, creo que vas ha disfrutar un montón.

    ResponElimina
  4. Es la ultima? La que pone font de la Merce, prehistorica, oreneta?
    Muchisimas gracias!!!!!

    ResponElimina
  5. Creo que ahora está mas claro, no?nada, un placer hablar contigo

    ResponElimina